_LA_1715_20220830.JPG

Over Pantarein

Onze missie

Zuiver water is onze missie. We ontwikkelen circulaire wateroplossingen voor de industrie. Door de lat hoger te leggen op het vlak van waterzuivering, dragen we bij aan een duurzaam watersysteem waarin hergebruik en recyclage de normaalste zaak van de wereld is.

Onze waarden

 • Klantgerichtheid. Onze klanten en hun projecten komen op de eerste plaats. Met ons ‘Water at your service’-model ontzorgen we onze klanten in alle fases van het project, zelfs na de oplevering. 
 • Innovatie. Om onze installaties en dienstverlening continu te verbeteren, trekken we voluit de kaart van innovatie. We nemen deel aan onderzoeksprogramma’s en volgen de marktontwikkelingen op de voet. We bundelen onze kennis en ervaring met die van klanten en onderzoekspartners om het innovatieproces te versterken.
 • Gezamenlijke passie. Onze medewerkers werken elke dag aan een gezamenlijke ambitie: zuiver en duurzaam water voor de industrie. Iedereen krijgt bij ons de kans om zich te ontwikkelen en om zijn of haar loopbaanvooruitzichten te verbeteren. Elke collega is een onmisbare schakel in onze goed geoliede machine.
 • Duurzaamheid. Duurzaamheid loopt als een rode draad door onze activiteiten. We bouwen waterzuiveringsinstallaties, zorgen dat ze efficiënt draaien en verbeteren ze permanent, samen met onze klanten. We smeden langdurige relaties met onze klanten en groeien door de dingen goed te doen. Dat is de beste garantie op een duurzame toekomst voor iedereen met wie we samenwerken.   
   

4 pijlers

Onze bedrijfsstrategie steunt op 4 pijlers:

 • Water at your service
 • Circulaire wateroplossingen
 • Voordurend innoveren
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We streven ernaar om onze klanten de beste en meest doeltreffende waterzuiveringsoplossingen en de beste dienstverlening te bieden, op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. 

Lees meer over onze duurzame aanpak 
 

De waterkringloop sluiten

Wij ontwikkelen geïntegreerde oplossingen om de industriële waterkringloop te sluiten. Behalve water zuiveren optimaliseren we ook alle andere onderdelen van de waterhuishouding: van de inname en het gebruik in het productieproces tot het hergebruik en de lozing. Onze oplossingen resulteren in een lager waterverbruik en minder verontreiniging in het afvalwater: goed voor onze klanten én het milieu.

We sluiten de waterkringloop in 5 stappen:

 1. Waterzuivering
 2. Waterfiltratie om drinkwaterkwaliteit te krijgen
 3. Proceswater van hoge kwaliteit bieden
 4. De waterhuishouding optimaliseren
 5. Waterrecyclage en intern hergebruik

Ontdek meer en start jouw ‘smart’ waterproject!
 

Water at your service

Wij ontwikkelen circulaire wateroplossingen voor de industrie. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun afvalwater kostenefficiënt gezuiverd wordt en dat ze ook de komende jaren over voldoende proces- en/of drinkwater zullen beschikken. Onze ‘Water at your service’-benadering omvat 5 stappen: 
 

 1. Auditing en consultancy
 2. Piloting en testing in ons eigen labo
 3. Apparatuur bouwen
 4. Installaties van klanten monitoren
 5. Voortdurende innovatie

Ontdek meer en start jouw 'smart' waterproject!
 

Duurzaamheidsconsultancy en -communicatie

Wij maken deel uit van de Pantarein-groep. Maak kennis met ons zusterbedrijf Pantarein Publishing: expert in duurzaamheidsconsultancy en -communicatie.

Koffietje?

We maken graag tijd vrij zodat je ons beter kan leren kennen – en vice versa.