Dit Mechelse milieubedrijf biedt waterzuivering als dienst aan

Pantarein Water ontwikkelt al twintig jaar totaaloplossingen voor industrieel afvalwater. Dat doen ze door te blijven innoveren. Zaakvoerder Piet De Langhe: “Circulair waterhergebruik is meer dan alleen de juiste zuiveringstechnologieën toepassen. Wij willen de hele watercyclus doorlichten en het pad effenen voor nieuwe businessmodellen.” Waterzuivering aanbieden als dienst bijvoorbeeld.
lees verder

Waterhergebruik

De technologie biedt almaar meer mogelijkheden om recuperatie van water ook in de voedingsindustrie te faciliteren, maar toch vergt het nog heel wat moed om de stap te durven zetten. Allgro stapt wel voluit mee in dit verhaal en rekent daarvoor op de diensten van Pantarein, dat via regelmatige deelname aan onderzoeks- en demoprojecten de toegankelijkheid van een dergelijke strategische beslissing vergroot. Met de opstart van een eigen innovatieafdeling zet het team rond Piet De Langhe daar steeds nadrukkelijker op in.
lees verder

Reportage TNAV

Als ondernemen een plezier wordt.
lees verder

Brouwerij Westmalle

Tovert met behulp van membraantechnologie afvalwater om tot een grondstof.
lees verder

Wereldprimeur: eerste Blue Foot Membranes-installatie operationeel

Pantarein pakt uit met een primeur: de eerste Blue Foot Membranes-installatie werd in gebruik genomen.
lees verder

Automatischer en groter

Perfect voor een hoge belasting en grotendeels automatisch. Dat zijn de troeven van de nieuwe anaerobe-aerobe zuivering bij Les Brasseurs de Gayant.
lees verder