De best beschikbare technologie. Geselecteerd door de best beschikbare partner in waterzuivering.

Haalbaarheidsstudies

Hebt u er baat bij om in een eigen waterzuiveringsinstallatie te investeren? Of kunt u afvalwater beter lozen in de riolering of afvoeren voor externe verwerking? We helpen u een weloverwogen keuze te maken. Met een haalbaarheidsstudie krijgt u zicht op de beste oplossing. We beginnen met een staalname- en analysecampagne. Zo kunnen we de biologische afbreekbaarheid van het afvalwater onderzoeken of bestuderen we de stabiliteit van een bepaalde technologie onder wisselende omstandigheden. Hebt u ons graag ter plaatse? Dan komen we langs met onze pilootinstallatie.

Op basis van de resultaten van het onderzoek bepalen we de technologie die het beste bij u past. Pantarein is niet gebonden aan eigen patenten. Daarom kunnen we u een uitgebreid overzicht geven van de beste technologieën op de markt, een nauwkeurig ontwerp en alle technische specificaties, mét vermelding van de kostprijs.

Pantarein Water is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille.

Optimalisatiestudies

De processen in uw bedrijf stroomlijnen: daar bent u goed in. Het is niet meer dan logisch dat u ook de werking van uw waterzuiveringsinstallatie kritisch onder de loep neemt. Pantarein is daarbij de geschikte partner.

Tijdens een audit verzamelen en analyseren we gegevens over uw huidige installatie. Om de situatie goed in te schatten brengen we gedurende verschillende maanden regelmatig een bezoek aan uw site. We volgen uw waterzuivering ook op vanop afstand. Op basis van een grondige evaluatie van die informatie stellen we vast wat er beter kan.

Soms is een kleine ingreep al genoeg om uw waterzuivering weer op weg te zetten. In andere gevallen is de bouw van een nieuwe waterzuiveringsinstallatie aangeraden. We besteden grote aandacht aan de technische haalbaarheid van elke oplossing. U krijgt een gedetailleerd overzicht van alle mogelijkheden, met een beschrijving van de voorgestelde technologie, een nauwkeurig ontwerp en alle technische specificaties, mét vermelding van de kostprijs.

Pantarein Water is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille.

Fout | Pantarein Water

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.